Hakkında herşey Yangın çıkış kapısı istanbul

Wiki Article

Hiç suizan yasak ki yangın felaketi, sene ortamında birey yitirilmesine niçin olan en koskocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince kesik bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem can hem de finans yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile güçlü bünyeda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve orospu kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Binanın karıninden zirya essah nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık kontralaşılan yangın merdivenleridir.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya sair müstacel durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlamlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Yangın kapısı fiyatları antrparantez seçilen markaya bağlamlı olarak da başkalık gösterebilir. Her markanın kendi hediye politikası vardır ve yangın kapılarının bellik tercihi de fiyatları etkileyen faktörlerden biridir.

Yangın anında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın bapsı son grado nazik bir öneme sahiptir.

Yangın merdivenine giriş ile gömlek sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı hamuleü asliye cebinır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın prezantabl testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilgili istikşaf geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Çift kanatlı acil çıkış bapları, hariça doğruca açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve acıe dayanıklı pencere takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Alışılagelen methaliniz de dahil tutulmak üzere dışarıya oluşturulan herhangi bir kapı potansiyel olarak bir yangın çıkışıdır.

 Müstacel bir durumda içeriden herhangi birinin kolayca açmasına müsaade verecek şekilde yangın çıkış kapılarını katkısızlamanın çeşitli yolları vardır:

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Yangın kapısı fiyatları Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın bapsı dır. Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi önem verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla henüz risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda bayağı duyarlı davranışları sergilemektedir.

Report this wiki page